Uiteraard weten we bij Impress Tervuren Fashionstore als geen ander dat een momentje voor jezelf vinden o zo moeilijk is in jouw drukke leventje!

Daarom stellen we jou een Private Shopping moment voor!

Meet your host:

Wil je een avondje shoppen met vriendinnen, of liever persoonlijk advies? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, aangepast aan jouw behoeften.

Ontdek ze hieronder…

 
 

1-on-1

 

Misschien vind je het wel fijn om een persoonlijk stylingadvies te krijgen op een moment dat jou goed uitkomt…

Klinkt dit je als muziek in de oren?

Kies dan voor een 1-on-1.

 
 

Heb je een garderobe-revisie nodig? Een seizoen update? Op zoek naar de perfecte outfit voor een bepaalde gelegenheid zoals een event of een sollicitatie? Wil je wat meer zelfvertrouwen uitstralen, en professioneel goed voor de dag komen?

Dan raden we een 1-on-1 stylingsessie aan. Ik ben er helemaal voor jou alleen, ik luister naar je wensen. Samen gaan we daarna op zoek naar de ideale look, van kleding tot accessoires.

Ook jij verdient het om te stralen!

FUN

 

Of misschien vind je het reuze gezellig een avondje te funshoppen met je vriendinnen . Stel je voor… eerst een private shopping moment met je besties, waarna je heerlijk kan gaan tafelen in een van de vele leuke restaurantjes in Tervuren.

Zie jij dit helemaal zitten? Kies dan voor FUN…

 
 

Een avondje shoppen met je besties ziet er als volgt uit…

Jullie hebben de winkel voor jullie alleen. We geven een update over de laatste trends en nieuwigheden en gaan op zoek naar de juiste outfits. En passen maar! Jullie zorgen voor jullie eigen modeshow, wij voor de bubbels.

Have fun, girls!

 
 

Geïnteresseerd of wil je meer info?

Stuur me een berichtje (+32 494 67 54 61 of maureen@impresstervuren.be) of vul het contactformulier in; we regelen met plezier een private shopping moment voor jou (en je vriendinnen)!