About me…

Hi! Ik ben Maureen.

Mensen zeggen dat ik straal…

Ik ben alleszins goedlachs, heb een dynamisch karakter en bekijk de dingen vanuit positivisme. Misschien werkt dat aanstekelijk voor anderen?

Ik hou van mooie dingen zoals kleding, schoenen, accessoires en decoratie. Een verzorgd en fris uiterlijk is voor mij altijd al belangrijk geweest. Ik probeer me steeds stijlvol te kleden zonder echt dure dingen te kopen.

Een paar jaar geleden heb ik, zoals vele vrouwen onder ons, gestreden tegen borstkanker. Toen wonnen een verzorgd uiterlijk en een positieve uitstraling plots aan heel groot belang. Vooral het verliezen van mijn haren en het afrekenen met vermoeidheid die op den duur de overhand zou krijgen, gingen toen een boosdoener zijn. Ik kwam voor een serieuze uitdaging te staan. Ik besliste dat de kanker me niet klein zou krijgen en dat de buitenwereld niet zou kunnen zien dat ik ziek was. En dat is me toen gelukt ! Mensen die mij niet kenden, zagen geen verandering aan mij. Meer nog, ze vonden dat ik straalde.

Er goed uitzien en de juiste kleding dragen bij elke gelegenheid, dat geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je je mentaal en fysiek goed voelt. Dat geldt voor elke vrouw.

Het betekent voor mij een grote eer om andere vrouwen hierbij te helpen, in mijn boetiek en ook via de webwinkel. De items die ik te koop aanbied, kies ik met de grootste zorg uit. Alle stuks zou ik zelf willen dragen. Ik kijk er ook steeds op toe dat de verhouding prijs/kwaliteit correct is.

Aangezien ik zelf graag regelmatig van outfit verander en in het nieuw steek, houd ik daar bewust rekening mee in mijn collectie. Zo heb ik van alle items slechts enkele maatjes en… OP=OP. Het voordeel daarvan is dat je zowaar een unieke outfit kan uitkiezen. Bij Impress Tervuren Fashionstore word je tweewekelijks geprikkeld door onze nieuwigheden.

Benieuwd?

Kom dan zeker eens een kijkje nemen. Je vindt ons in hartje Tervuren, op de Brusselsteenweg nr. 36. Ik kijk ernaar uit je te mogen bijstaan in het uitkiezen van een outfit die perfect bij je past en jou doet stralen!

Liefs, Maureen

 

MEET NANCY...

 

Nancy is een rots in de branding voor het farmaceutisch bedrijf waarvoor ze werkt, voor haar gezin, maar ook voor mij!

 

Ze staat altijd voor me klaar: of het nu is met opbouwende kritiek, met haar ongezouten mening, of om een fotoshoot te schieten, een Ladies Night te organiseren, een facebook Live te begeleiden of simpelweg om mij uit de nood te helpen. Ik kan altijd op haar rekenen!

 

Daarnaast is ze mijn BFF en maken we onwijs veel pret samen. Echt een power girl! Voor de klantjes is ze ook een gevestigde waarde. Dankjewel Nancy voor je steun en toeverlaat!

 

 

MEET VICTORIA...

Mijn lieve dochter Victoria…

Ze vindt het reuze leuk om met mij mee collecties te gaan kiezen, of naar een fashion beurs te gaan om nieuwe merkjes te ontdekken. Dat brengt een jeugdige touch in mijn collectie. Ze vervangt mij nu en dan eens in de winkel, of ze komt gezellig een paar uurtjes helpen.

Voor het maken van foto’s kan ik altijd op haar rekenen en ze fungeert wel eens als mannequin.

Ze is in 2022 begonnen aan de VUB aan een nieuwe uitdaging: Handelsingenieur!

Victoria is een mondige tiener, die weet wat ze wil.

Dankjewel lieve meid!

 

 

MEET ALEXANDER...

 

Alexander, mijn creatieve zoon én creatieveling! Ben je benieuwd naar zijn schrijftalent? Hou dan mijn blogs in de gaten, want hij is de redacteur. Bedankt jongeman!

 

Na 2 jaar Journalistiek te hebben gestudeerd, is hij dit jaar aan de VUB begonnen met zijn opleiding Filosofie ...

 

Alexander zijn grote passies zijn schrijven en muziek. Zelf speelt hij basgitaar, met zijn vrienden componeert hij en daarnaast luistert hij urenlang naar muziek, van de jaren 60 tot nu.